fredag 26 december 2008

Lördag 26 decemberOK jag tittade väl lite väl mycket i glaset men det var mycket folk och hög stämning och att det är det som är orsak en till den lilla olyckan tror jag inte.Den där långa farbrorn säger att det är mitt mest konkreta bidrag till bloggen så långt men det tror jag bara han säger för att han är avundsjuk och inte får vara med på så många bilder.
Tanten och jag skalade lite jordärtskockor och annat och lagade en god soppa. Det är trevligt när man kan jobba tillsammans i köket.
Soppan blev riktigt god så det där med ju fler kockar desto sämre soppa det stämmer inte alls. Här låter jag mig väl smaka. Man tröttnar ju på julmaten efter några dagar och då är det gott med något annat. Synd bara att tanten inte förstått att man kan höja smaken ytterligare med att strö lite solrosfrön över soppan när den serveras, mums.

1 kommentar:

  1. Hej Gobelino!
    Det var mycket god soppa du hade varit med och lagat! Hoppas att det inte blev för mycket whiskey. Nästa gång vill jag att du skriker lite mindre. Jag fick lite ont i huvudet. Ser fram emot nästa inlägg!

    SvaraRadera