torsdag 25 december 2008

Annandag jul

Igår fick en flygtur även på kvällen men jag var lite sur så jag brydde mig inte om att flyga så mycket utan satte med på farbrorns alldeles utmärkta landingsbana. Inte mycket som störde där när man kom in för landning. Jag gödslade på lite också så nu får vi se om det tar sig eller om det är lika lätt att landa nästa gång.Lite jobbigt är det att skriva i bloggen så jag funderar på att skaffa ett nytt tangentbord som passar mig bättre. Farbrorn och jag har tittat men inte hittat något. Är det någon som har ett tips så hör av er. Det är ju ett himla hoppande mellan tangenterna nu.Eftersom pappa inte är här och kollar så är det väl bäst att jag visar att jag sköter min hygien och tvättar mig under armarna också. Lite skönt är det även om vattnet är kallt. Luisa, om du läser det här kan du väl tala om för pappa att jag sköter mig (tandborstningen behöver du ju inte nämna).

3 kommentarer:

 1. Aaah det glädjer mig att du kan vara dig själv trotts allt..
  Aah de där om tandborstningen nämner jag ej, men du bör borsta! Pappa längtar o se dig, så vi kommer hem snart. Han har saknat dig och är stolt över att du har skött dig bra..

  SvaraRadera
 2. Bra Luisa att jag kan lita på dig. Det är klart jag kan ta han om mig själv jag har ju en vacker sångröst och kan charma de flesta. Det där du skriver på din blogg om att åka på en planka förstår jag inte. Det måst väl vara bättre att flyga eller?

  SvaraRadera
 3. jadu flyga, tror inget kan jämföra de med att åka på en bräda... tror att flyga knäcker brädan for sure!

  hihi

  SvaraRadera